LAATSTE FOTO'S
Bekijk ze allemaal »

 
 
Roulade van varkenslende, spinazie,dragon en coppa di parma met courgette en aubergine

2000 gr varkenslende
500 gr spinazie
¼ bos dragon
32 plakken ham
2 aubergine
3 courgette

Verdeel de lende in 16 gelijke plakken, plet deze tussen slagersfolie. Pluk en was de spinazie zorgvuldig, blancheer kort in ruim water met voldoende zout ( 15 gr per liter)
pluk de dragon. Snij van de coppa di parma/ parma of serrano dunne plakken. Leg de escalope nu open op een vel plasticfolie, bestrooi met peper en zout. Bedek vervolgse met de ham, de spinazie en de dragon. Rol nu voorzichtig maar wel strak op tot een mooie kleine roulade. Zet deze vast met prikkers. Bloem de roulades licht en op een matig vuur mooi bruin. Laat in een oven van ca 100 graden verder garen. Snij van de courgette en aubergine dikkere julienne Gaar deze in ruim boter.

« terug20 november 2019