LAATSTE FOTO'S
Bekijk ze allemaal »

 
 
Supply Center Zuid-Limburg BV
Supply Center, alles voor kantoor. Van paperclip tot en met complete kantoorinrichting. Altijd afgestemd op de individuele wensen van de klant. Wij willen onze klanten facilitair ontzorgen zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. MVO, betrokkenheid met- en persoonlijke aandacht voor de klant, flexibiliteit en efficiëntie staan hierbij centraal.
 
www.supply-center.nl

Have a Byte
Have a Byte is uw dienstverlener op het gebied van Website, webshops, huisstijl ontwerp, visitekaartjes, drukwerk, posters, menukaarten. Have a Byte denkt met u mee, ook wat betreft het in de markt zetten van uw website of webshop. Maatwerk ICT oplossingen nodig? Ook dat kan Have a Byte voor u verzorgen.
 
www.haveabyte.nl

Restaurant Winthaegen
De felbegeerde Michelinster doet hem nog altijd goed, topkok Leon Winthaegen. Limburger in hart en nieren maar tegenwoordig woonachtig in België, alwaar hij de scepter zwaait over zijn nieuwe liefde, Restaurant Winthaegen in As over koken; “Het is een echt ambacht. Ik kan er alles in kwijt. Niet alleen een recept moet kloppen, alles moet matchen. Zo ook in de keuken. Smaakbeleving en culinair genot bereikt door het samenvoegen van de juiste elementen, is waar het om gaat.”
 
www.restaurantwinthaegen.be

WeekendGezet
WeekendGezet brengt op beeldgedreven wijze via print, Internet en events "lifestyle" en regionale "human interest" thema's voor Limburgers en is dé onderscheidende promotiepartner voor detaillisten.
 
www.weekendgezet.nl